MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  International Comedy Festival in Barcelona - Voorstelling Hans Sibbel "Lebbis" - 28 november - 19:00 uur - Teatro El Centre

  Geachte dames en heren, beste vrienden en vriendinnen,

  Gisteravond ben ik geïnformeerd over het optreden van een Nederlandse cabaretier in Barcelona. De Nederlandse cabaretier Hans Sibbel, ook wel bekend als “Lebbis” van het duo Lebbis & Jansen, zal op zaterdagavond 28 november om 19:00 uur een voorstelling geven in Teatre El Centre in Gràcia. Lebbis is met zijn voorstelling “Het Kwaad” genomineerd voor een Nederlandse cabaretprijs. Het recente “Hoe laat begint het schieten?” is volgens velen zijn beste voorstelling ooit.

  Mocht u nog niet bekend zijn met Lebbis, dan kunt u door op de onderstaande weblinks te klikken enkele fragmenten van zijn voorstellingen zien.

  “Rare vragen”:


  “Croissants”:


  “Wasmachines”:


  De entreekaarten voor de show kosten 15 euro per stuk. Mocht u de kaarten op de avond zelf bij het theater willen kopen, dan zijn de kosten 17 euro per stuk. U loopt dan alleen wel het risico dat de kaarten uitverkocht zijn.

  Het International Comedy Festival zal tot en met zondag 29 november plaatsvinden in Barcelona. De tweede editie van het festival wordt ook dit jaar georganiseerd door ComedyinSpain.

  Voor meer informatie verwijs ik u naar de bijlagen en tevens kunt u doorklikken naar de website van het International Comedy Festival: http://barcelonacomedyfestival.com/nederlands.html

  Mocht u meer Nederlanders kennen die woonachtig zijn in Barcelona (en omgeving) en die hier wellicht interesse in hebben, verzoek ik u vriendelijk om deze e-mail naar hen door te sturen. Bij voorbaat hartelijk dank voor de genomen moeite!

  Met vriendelijke groet,

  Josefina Nonell Lopez
  Medewerkster Pers- en Culturele Zaken
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM