MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorNLBLondon
  • CommentTimeOct 21st 2009 edited
   
  Beste NL-er,

  Een van de eigenschappen van mensen die al geruime tijd in dezelfde stad wonen, is dat ze samenklonteringen van toeristen en toeristische hotspots net zo proberen te vermijden als een woonboulevard op 2nd Easterday. Dus op het moment dat tijdens het hoogseizoen in de tube wordt aangegeven dat men beter kan uitstappen op het pittoreske, Anton-Pieck-achtige Leicester Square in plaats van op Covent Garden station vanwege drukte aldaar, stapt menig zichzelf respecterende Nederlandse Londoner voor de zekerheid drie stations verder uit.

  En dat terwijl het centraal gelegen Covent Garden een geweldig decor biedt voor een theatrale NL-borrel, met haar straatartiesten, amateur operettes, balkon-barretjes en spirituele spiritualiën in dampende kroegen. Een goed voorbeeld van de laatste is de PorterhouseBrewCo (www. http://www.porterhousebrewco.com/, 21-22 Maiden Lane, London WC2 E7NA), een Ierse brouwerij waar op donderdag 5 November a.s. vanaf 19:00 uur de volgende NL borrel zal plaatsvinden.  We hopen dat jullie allen weer gezellig een drankje komen drinken onder een Nederlandse vlag, welke bij binnenkomst herkenbaar zal zijn. Vanaf 21:00 uur zal er live muziek worden gespeeld, dus dat belooft in ieder geval weer veel leven in de Brouwerij!


  Groetjes,

  de NL-Borrel Commissie  Derk Oosthoek
  Hannah de Jong
  Edward Wiarda
  Karin Peeters

  PS 1: Sinterklaas

  Al ruim 5 jaar wordt er een Sinterklaasfeest in Kensington gevierd voor ruim 50 kinderen (0 - 8 jaar). Dit jaar wordt er nog gezocht naar naar een Sint en zijn (drie) Pieten. Dit jaar zal het feest plaatsvinden op zaterdagmiddag 5 december a.s. in de St. Philips Church (Earl's Court Road, W8 6QH). Wie vindt het leuk om dit jaar Sint en/of Piet te spelen (kleding is reeds geregeld) en alle kindjes te verrassen? Reactie svp emailen naar Pieternel Kuijpers: pieternel_bart@btinternet.com  PS 2: Gezocht docent Nederlandse lagere school - Sevenoaks (Kent)

  Op zoek naar een part-time baan? De Zeven Eiken School in Sevenoaks zoekt een Nederlands gediplomeerd docent: http://zeveneiken.co.uk/default.aspx. Sevenoaks is per trein binnen circa 25 minuten te bereiken vanaf London Bridge Station.  PS 3: Mailing en Facebook

  Vrienden, kennissen en/of collega's die deze email nog niet ontvangen, kunnen zich per email aanmelden bij ondergetekende. Je kunt je ook aanmelden op Facebook bij de groep "NL Borrel London". Bekijk daar meteen de foto's van de afgelopen NL-Borrels en tag vrienden en jezelf www.facebook.com/group.php?gid=5595011561.

  PS 4: Andere NL-Borrels

  Voor andere NL-Borrels op deze wereld, bezoek: www.nlborrels.com
 2.  
  NLBorrelKoning
   
  :party:
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM