MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   


  :: [nlb] Vr 28 Aug: NLBorrel @ Hurley's
  :: [ddd] Zo 30 Aug: Da Da Dutch in Central Park!
  :: [tip] Vr 11 Sep - New Island Festival
  :: [adv] Consulaat zoekt vrijwilligers voor 12 Sept.
  :: [tip] 24 Oct - Nike Human Race
  :: [adv] Nederlandse Huisarts/Internist

  [nlb] Vr 28 Aug: NLBorrel @ Hurley's

  NLBORREL

  : : Vrijdag 28 Aug, vanaf 8pm tot heeeel laat
  : : Hurley's Saloon, 232 W 48th
  : : Between B'way& 8th ave, 3rd floor, party room
  : : Google kaartje - Website

  Vorige borrel was een groot succes. Deze keer weer eens op de oude dag, Vrijdag en oude tijd 8pm, ben je weer welkom op de derde verdieping in de private borrelroom bij Hurley's Saloon. Er is een terras (voor de rokers) en bij slecht weer staan we gewoon binnen.

  Toegang gratis. Borrelhapjes ook (bitterballen, echt waar, nu driedubbel-dik gecontroleerd dat ze er op tijd zullen zijn!) Flesje Grrrrolsch $2 van 8:00-9:30pm.


  Sander R. & ... Vera K. (zie ook Vera's tip hieronder)
  newyork@nlborrels.com

  Voor de nieuwkomers... de ingang voor de derde verdieping is dus NAAST de hoofdingang. De deur met "Management Office" oid.


  [ddd] Zo 30 Aug: Da Da Dutch in Central Park!

  Zondag 30 augustus, van 11.30 - 14.00
  Central Park's Sheep Meadow - aan de westkant,
  bij Tavern on the Green / 67th Street, met oranje ballonnen!

  Hallo allemaal. Lang gewacht, stil gezwegen. Nooit gedacht, toch gekregen... Hier is'tie dan eindelijk; de eerste Da Da Dutch bijeenkomst, voor Nederlanders met kleine kinderen in New York en omgeving.

  Stuur dit gerust door naar andere geinteresseerden. Veel mensen zullen deze maand wellicht nog op vakantie zijn, maar we hopen jullie en je kinders te zien. Laat alsjeblieft even weten of je erbij bent, en neem ook je eigen picnic-eten en -drinken en evt. speelgoed mee. Als het regent, dan zullen we proberen een alternatieve locatie of datum te verzinnen.

  RSVP is verplicht! Mag naar dadadutch@nlborrels.com Mensen zonder kiddos... helaas kunnen we er vanwege het ellendige samenscholingsverbod in central park geen hele grote buitenpartij van maken, dus we moeten jullie vragen nog even verder te genieten van het kinderloze leventje. Mocht je er toch heeeel graag bij willen zijn, laat het ons dan even weten (liefst met hoe & waarom) dan mag je op de reserve-lijst.

  Tot ziens! Het Da Da Dutch Team - Sander & Pascal


  [tip] Vr 11 Sep - New Island Festival

  400 years ago, the Dutch arrived on Governors Island. This September, They're Back. 10 days of mind-blowing theater, music, and art from the Netherlands.

  Gezien de grote interesse in de NLse Garden Party (die helemaal vol zit) op de 12e Sept. willen wij iets leuks plannen de dag/avond ervoor (Vr. 11 Sept.) voor iedereen die er niet bij kon zijn. Details volgen binnenkort.

  All of the Island will be the stage for more than 150 artists who will utilize the waterfront promenade, historic homes, barracks, and open green spaces to re-imagine this tiny yet richly historic patch of land in the middle of New York Harbor. To experience the full range of theatrical productions and events at the New Island Festival, we recommend purchasing an all-access one-day Passport. The New Island Festival was created by Joop Mulder (Oerol Festival), Terts Brinkhoff (Boulevard of Broken Dreams/the Parade), Henk Scholten (Theater Instituut Nederland), and David Binder.

  SPECIALE DEAL:
  Met deze link krijg je als NLBorrels lid 20% korting op 'n 'ONE_DAY PASSPORT' (dwz 28 ipv 35 dollar):
  https://www.ovationtix.com/trs/pr/682495/prm/NIFNTHRL

  Helemaal onderin deze email vind je een flyer. Voor details mbt het festival zie
  http://www.newislandfestival.com/


  [adv] Consulaat zoekt vrijwilligers voor 12 Sept.

  Zoals bekend organiseert het Consulaat op 12 september een ontvangst (‘Garden Party’) in Nolan park op Governor’s Island, waaraan de kroonprins en –prinses een bezoek zullen brengen. De registratie is vanwege het grote aantal inschrijvingen inmiddels helaas gesloten.

  Ben je te laat met inschrijven en wil je er toch graag bij zijn en je steentje bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Om deze dag op rolletjes te kunnen laten verlopen is het Consulaat op zoek naar 60 vrijwilligers. De werkzaamheden zullen gevarieerd zijn en zullen waarschijnlijk de volledige zaterdag duren.

  Interesse? Voor details zie
  http://nlborrels.com/forum/discussion/678/nyc--zat-12-sept-vrij...


  [tip] 24 Oct - Nike Human Race

  Voor alle sportievelingen, of wannabe sportievelingen!
  De NYC Half Marathon is net achter de rug en er wordt vast en zeker getraind voor de hele marathon, maar wie daar niet aan mee doet, dan wel een leuke, kleine 10 km wil rennen, een week van te voren: Je kan je ondertussen inschrijven voor de Nike Human Race op 24 oktober!

  Een deel van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel. Dus het rennen van deze 10 KM in Prospect Park dient niet alleen je eigen fitness doeleinden, maar ook dat van Team in Training.

  Ga naar deze link voor inschrijven, training schema’s en meer informatie:
  http://inside.nike.com/blogs/nikerunning_humanrace-en_US?tags=r...

  Vorig jaar was het een wereldwijd succes, er waren wel klachten over het race parcours op Randall’s Island, maar daarom verplaatsen ze het dit jaar naar Prospect Park. Na afloop is er een Post Race event met muziek, prijzen, shoe en Nike+ trials en wat al niet meer.

  Voor degenen die vaker sportief willen zijn of groepsgewijs willen trainen voor de Human Race? Meerdere avonden in de week en op zaterdagochtend organiseert Nike vanuit Niketown en andere hardloopwinkels RUNNYC! Groepstraining voor niks, dus extra leuk voor Nederlanders! Er is bag check, je kan schoenen en sensors testen, je ontmoet hardloopfanaten van alle niveaus, dus of je nu beginner bent of gevorderd, er worden verschillende afstanden gelopen, meestal 5, 8 en 10(+) km en er zijn pacers en coaches bij. Doordeweeks is er weleens een tempo of interval training, op zaterdag een mooie route door Central Park of langs de Hudson. Wanneer je moe en voldaan terugkomt in de winkel is er meer dan genoeg water, vers fruit en bagels voor de deelnemers.

  Kijk vr meer informatie op de RUN NYC Facebook page vr Nike sponsored training runs:
  http://www.facebook.com/group.php?gid=8428187553


  [adv] Nederlandse Huisarts/Internist

  Robert-Jan Bos, M.D.

  178 East 85th st.
  New York, N.Y. 10028
  Tel: 212-861-8976
  |
  en nu ook hier:
  515 Madison ave. (53d. st.), Suite 1720
  New York, N.Y. 10022
  Tel: 212-758-3939

 2.  
  NLBorrelKoning
   
  Gaat gezellig worden! :kiss:
 3.  
  NLBorrelKoning
   
  Bump
 4. NLBorrelaar
   
  Amsterdams-Amerikaans comedygezelschap Boom Chicago speelt ook op het New Island Festival in de Kapel (5 minuten lopen van de Festival of Broken Dreams) met een speciale voorstelling Holland Globetrotters. De show is een multimedia spektakel van geschreven sketches, improvisaties, muziek en video. De comedians spelen in op Amerikaanse stereotiepen over Nederland, maar ze gaan ook verder dan de gebruikelijke grappen over Marijuana, windmolens, sex en tulpen. Op vrijdag 11 september is er een voorstelling om 18:30, 20:30 en 22:00. De show zit niet in het paspoort maar kost $15. Als je een email stuurt naar saskia@boomchicago.nl, kun je op vrijdag 11 september voor $10 de show naar keuze zien. :party:
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM