MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
  • Quick Jump

    •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
  1.  
    NLBorrelKoning
     
    Beste NL-er,

    Veel dank voor de goede opkomst tijdens de NL Borrel in de Light Bar vorige maand. Velen van jullie deden daar de Nederlandse geschiedenis eer aan door de strijdbijl tegen het water op te pakken en in een door slagregens geteisterde tent met elkaar aan (te) veel zomerse drankjes te nippen. Dit erg geslaagde samenzijn had hierdoor wel wat weg van een gemiddelde kampeervakantie in Schotland, en de NL-borrel commissie wil graag deze lijn doortrekken naar de volgende NL borrel die op donderdag 3 september a.s. zal plaatsvinden in de “Albannach”. De Albannach is een Schotse bar/club aan Trafalgar Square, waar, temidden van subtiele tartan kleuren, papier-maché herten, en een indrukwekkende whisky-collectie eens stilgestaan kan worden bij de treffende overeenkomsten tussen Schotten en Nederlanders.

    Zowel Schotten als Nederlanders worden binnen Europa van oudsher vooroordelend bestempeld als ietwat krenterig. We delen met respectievelijk haggis en de bitterbal een voorliefde voor dubieuze bolvormige vulsels van orgaanvlees. Met hun traditionele Gaelic kunnen de Schotten naast het makkelijk winnen van Scrabble (bv. mghabraghb op 3x woordwaarde), ook zonder zweten "Scheveningen" correct uitspreken.

    We hopen jullie te kunnen begroeten op donderdag 3 september a.s. vanaf 19:00 uur in de Albannach, 66 Trafalgar Square, London WC2N 5DS, http://www.albannach.co.uk/home/splash.asp.

    Met vriendelijke groet,

    De NL-borrel commissie

    Derk Oosthoek
    Hannah de Jong
    Edward Wiarda
    Karin Peeters

    PS 1: Mailing en Facebook
    Vrienden, kennissen en/of collega's die deze email nog niet ontvangen, kunnen zich per email aanmelden bij ondergetekende. Je kunt je ook aanmelden op Facebook bij de groep "NL Borrel". Bekijk daar meteen de foto's van de afgelopen NL-Borrels en tag vrienden en jezelf http://www.facebook.com/group.php?gid=5595011561.

    PS 2: Voor andere NLBorrels op deze wereld, bezoek: www.nlborrels.com.
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM