MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  VRIJWILLIGERS GEZOCHT VOOR ZATERDAG 12 SEPTEMBER

  Zoals bekend organiseert het Consulaat op 12 september een ontvangst (‘Garden Party’) in Nolan park op Governor’s Island, waaraan de kroonprins en –prinses een bezoek zullen brengen. De registratie is vanwege het grote aantal inschrijvingen inmiddels helaas gesloten. Ben je te laat met inschrijven en wil je er toch graag bij zijn en je steentje bijdragen? Meld je dan aan als vrijwilliger. Om deze dag op rolletjes te kunnen laten verlopen is het Consulaat op zoek naar 60 vrijwilligers. De werkzaamheden zullen gevarieerd zijn en zullen waarschijnlijk de volledige zaterdag duren.

  Door het grote aantal aanmeldingen is de opzet van het evenement gewijzigd van een picknick in een Garden Party. Dit betekent net zoveel gezelligheid, eten en drinken, alleen geen kleedjes op de grond. De mensen die zich aangemeld hebben ontvangen hierover later meer informatie.
  Het consulaat is nog op zoek naar vrijwilligers die zich willen inzetten voor de opbouw en inrichting van het terrein, voor de registratie van de gasten, voor de opvang van VIP’s en gehandicapten, voor ordebewaking en algemene ondersteuning.
  Voor elk van deze groep zoeken we ook iemand die graag de leiding van die groep op zich wil nemen en zich daartoe geschikt acht.

  Heb je zin om in een gezellig team te werken en vind je het leuk om bij te dragen aan de Garden Party op 12 september, stuur dan je naam en telefoonnummer met indicatie van werkzaamheden in een e-mail naar het Consulaat op e-mailadres: wendy.frantzen@minbuza.nl

  Een paar dagen van te voren zal op locatie een vooroverleg met de vrijwilligers worden gehouden.
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM