MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  NLBorrel donderdag 6 augustus a.s. 19:00 uur

  Beste NL-er,

  In deze donkere tijden van economische malaise en de H1N1 maladie schijnt er een klein lichtje aan de horizon van de aankomende maand. De eerste donderdag van aankomende maand, 6 Augustus, prijkt (bij ons) fier op de kalender als de datum waarop de NL-borrel weer zal plaatsvinden, dit maal op het randje van de City's Bishops Gate.

  "The Light Bar" zal vanaf 19:00 uur een baken in de nacht zijn voor al die dorstige Nederlanders op zoek naar verlichting na een zware werkdag of een verbreding van hun Londonse leven, of gewoon andere dorstige Nederlanders. Voor hen echter die streven naar verdieping, de borrel zal plaatsvinden op de begane grond (binnen of buiten) van deze fijne locatie.

  We hopen jullie in groten getalen te ontvangen op donderdag 6 augustus vanaf 19:00 uur in:

  The Light Bar
  233 Shoreditch High Street, E1 6PJ (Old Street and Liverpool Street tube stations, ten noorden van Bishop's Gate)
  020 7247 8989
  http://www.thelighte1.com

  PS 1: Chandra Maan zal helaas stoppen met de NL Borrel Commissie, maar gelukkig hebben wij een geweldige opvolgster gevonden voor Chandra: Karin Peeters. Na een jarenlange carrière bij Heineken heeft Karin tijdens een sabbatical in India en Nepal bedacht dat zij graag coach voor professionals wilde worden. Na haar sabbatical is zij naar Londen verhuisd en heeft zij haar eigen coachingbedrijf gestart (http://www.vitaliscoaching.com).

  PS 2: Oproep aan alle alumni van de Leidse Universiteit: In November vindt er in Londen een evenement plaats voor en door alumni van de Universiteit Leiden. Uit ervaring blijkt dat de ledenlijst van het Leids Universitair Fonds vaak niet up-to-date is, dus als je verzekerd wilt zijn van een uitnodiging stuur dan een email met je (adres)gegevens aan Lizet Aufderheijde: lizetaufderheijde@hotmail.com. Zij zorgt ervoor dat er tezijndertijd uitnodigingen worden verstuurd.

  De NL-borrel commissie:

  Derk Oosthoek
  Hannah de Jong
  Edward Wiarda
  Karin Peeters
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM