MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  Beste Nederlanders in en rondom Brisbane,


  Voor degenen die mij niet kennen zou ik mij graag even voor willen stellen. Ik ben Bernd Zomerdijk ik woon hier nu 6 jaar en ik doe mijn PhD bij Griffith University aan Nathan campus. Ik ben de voorzitter van de Nederlandse studenten organisatie ‘NEWS’ in Brisbane/GC (Nederlandse Wereldwijde Studenten) en de Jongeren Borrelclub Brisbane. Wij organiseren activiteiten voor studenten en jongeren in Brisbane en de Gold Coast. Elke eerste donderdag van de maand ontmoeten wij bij het Belgish Bier Café vanaf zeven uur (Hoek Edward en Mary Street, CBD, Brisbane). Verder organiseren wij natuurlijk een jaarlijkse Koninginnedag viering, Sinterklaas, en andere activiteiten zoals een BBQ. Onze doelstelling is om Nederlanders in Australie met elkaar in contact te brengen, een gezellig biertje en netwerken.

  Vorig jaar hebben we bij het Belgish biercafe in Brisbane een fantastische Konginnedag gehad. De opkomst was groot, er waren meer dan 100 Nederlanders. Dit jaar word Koninginnedag weer bij het café gehouden op 30 april vanaf 6 uur s’avonds tot laat. We zouden het fantastisch vinden als je erbij zou kunnen zijn. Neem zo veel mogenlijk Oranje spullen mee, wij zullen ook het een en ander regelen. Het cafe verzorgd hapjes gedurende avond en er zal de hele avond goede Nederlandse muziek gedraait worden. Gezien NEWS gesponsord is vanuit Nederland (door oa ABN, Buitenlanse Zaken, Nuffic en Informatie Beheer Groep) kun je als student de eerste paar biertjes gratis krijgen van ons. Hiervoor moet je je alleen wel op de NEWS website aanmelden (www.newstudent.nl) . Op deze manier groeit het netwerk en kunnen we in contact blijven met elkaar! Voeg jezelf toe op de site en de eerste paar drankjes zijn van ons!

  Kennen jullie nog meer Nederlanders? Breng ze mee en/of laat ze mij even mailen om bij de contactlijst op te komen. Als je nog niet op de contacten lijst staat zou je mij dan aub willen emailen zodat ik je erbij kan toevoegen? Ik zie er naar uit om jullie te ontmoeten op donderdag 30 april!

  Met vriendelijke groet,

  --
  Bernd Zomerdijk

  Nederlandse Wereldwijde Studenten Brisbane (www.newstudent.nl)
  Jongeren Borrel Brisbane (www.jongerenborrelbrisbane.mine.nu)

  Email @ newsbrisbane@gmail.com of jongerenborrelbrisbane@hotmail.com
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM