MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  ForumBot
  • CommentAuthorForumBot
  • CommentTimeMar 23rd 2009 edited
   
  HenkJ82:

  Beste Nederlandse in Noord-Amerika,

  In je handen heb je Holland Focus, h?t magazine voor de Nederlands sprekende gemeenschap in de wereld! Nederlanders in Australi?, Nieuw Zeeland, Noord-Amerika en Scandinavi? zijn zeer te spreken over dit magazine dat tot op heden alleen maar in de eerste twee genoemde landen verschijnt, maar door familie en vrienden doorgezonden wordt naar de andere werelddelen.

  Holland Focus is een magazine dat zich richt op de Nederlandse emigranten in de wereld. Het publiceert over de achtergronden van wat zich in Nederland afspeelt en brengt de verschillende Nederlandse gemeenschappen in een werelddeel dichter bij elkaar door ook hen een plek te geven in het magazine.

  Vinden jij en andere Nederlanders in jouw gemeenschap het leuk te lezen over Nederland en de Nederlandse gemeenschappen? Of wil je zelf hier over schrijven? Mail dan naar editor@hollandfocus.com.
  Wij horen graag van je! Vertel dit dus ook door aan je familie en vrienden, want jij kent jouw Nederlandse gemeenschap als geen ander.

  Momenteel zijn we hard bezig de editie voor Noord-Amerika te realiseren. Holland Focus is dus nog niet te koop. We zijn nog op zoek naar sponsoren en adverteerders. Een unieke kans om jouw oer-Hollandse bedrijf en producten te promoten. Immers, de band met het vaderland is sterk en blijft altijd. Veel van onze lezers bezoeken nog altijd regelmatig Nederland en houden contact met andere Nederlanders. Maar ook met buitenlanders, waardoor zij makkelijker uw vertaalslag kunnen maken, met trots. We bereiken direct veel Nederlanders in deze werelddelen en indirect in de hele wereld, samen met hun (buitenlandse) families die graag hun vaderland weerzien.

  Eerdere uitgaven van Holland Focus zijn te vinden op http://www.hollandfocus.com/v2/index.php/magazine/view-online. Voor meer informatie en het Holland Focus informatieboek kun je altijd contact opnemen met Henk-Jan de Meer, onze contactpersoon in Nederland.

  We krijgen enthousiaste reacties en verwachten dat het niet al te lang meer duur voordat het magazine een feit in Amerika is. Je moet dus nog even geduld hebben. We wensen je veel leesplezier met Holland Focus en kijken uit naar jouw reactie!

  Met vriendelijke groet,

  (Geen ondertekening i.v.m. elektronische verzending.)

  Henk-Jan de Meer
  hdemeer@hollandfocus.com
 2.  
  ForumBot
  • CommentAuthorForumBot
  • CommentTimeMar 23rd 2009
   
  Willem_Jansen:

  Die zullen vast wel geinteresseerd zijn in Naar Oessem en Terug.
 3.  
  ForumBot
  • CommentAuthorForumBot
  • CommentTimeMar 23rd 2009
   
  HenkJ82:

  Hmm, het aantal reacties valt nog een beetje tegen. Wat vinden jullie van het magazine? Graag hoor ik wat er onder jullie leeft.
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM