MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  Gezocht:

  Het groeiende bedrijf van mijn baas zoekt een betrouwbare DC inwoner. Dit zou mogelijk een perfecte part time (20-15 uur per week) bezigheid zijn met flexibele uren. Onze persoon in DC zal onze tijdelijke parkeer vergunningen regelen voor verhuiswagens van professionele verhuisbedrijven in Washington D.C. en omstreken. Voor meer info: Bekijk onze website op www.movingpermits.com
  We zoeken iemand die de locale politie bureaus kan bezoeken om de kartonnen plakaten op te halen en vervolgens op te hangen op de verhuislocatie (bevestigen aan bomen of lantaarnpalen). Zo nu en dan zul je hetzelfde doen in Arlingon, VA.
  Voor sommige gevallen dient er telefonisch contact te zijn met de mensen van het Gemeentehuis (Transportation Department) in Washington D.C.
  Je zult een gedeelde google calendar moeten onderhouden.

  Deze positie is geschikt voor een communicatief vaardig persoon, de ideale kandidaat woont in het District en beschikt over een auto. Verdere vereisten: je beschikt over een telefoon met de mogelijkheid om emails, foto's en documenten te versturen naar ons hoofdkantoor in Boston, MA. Printer en toegang tot een fax zijn belangrijk. Uiteraard spreek je goed engels.

  Je wordt per vergunning betaald en ontvangt een 1099 formulier (belasting) aan het einde van het jaar. Verwachte inkomsten op jaarbasis: $25000.

  Heb je interesse? Stuur een email met je CV naar info@permitpuller.com
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM