MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorMartijnO
  • CommentTimeJul 14th 2014 edited
   
  Een bekend cliché luidt dat niets in het leven zeker is, behalve de dood. Elke dag kunt u voor nieuwe verrassingen, leuke en minder leuke, komen te staan. Dat wil niet zeggen dat elke dag daadwerkelijk een verrassing in petto heeft, maar de mogelijkheid bestaat altijd! Ongeacht het feit of u risico's zoveel mogelijk mijdt of het lot juist graag tart: het leven is als een loterij!

  NEDERLAND GEEN WERELDKAMPIOEN, MAAR HET HAD GEKUND!
  Nederland presteerde boven verwachting goed op het wereldkampioenschap voetbal in Brazilië. Uiteindelijk won Argentinië in de halve finale, na strafschoppen. Hoewel Nederland sterker was dan Argentinië, kon de ploeg het verschil niet maken. En zoals voetbalfans weten, kan in een penalty reeks van alles gebeuren! Een loterij is het!

  GAAT DE NEDERLANDSE REGERING DE KABINETSPERIODE VOLLEDIG UITDIENEN?
  Nederland lijkt maar niet aan de economische crisis die al een aantal jaren aan de gang is, te kunnen ontsnappen. En, zoals dat in een democratisch waar het niet louter rozengeur en maneschijn is vaker gaat, krijgt de regering de zwarte piet toegeschoven van het volk. Of dat terecht is of niet, doet niet zo heel veel ter zake. Ongetwijfeld zijn de meeste politici gewend aan hun 'Kop van Jut'-rol en kunnen zij zich desondanks aan hun taak wijden. Maar of de regering het uitsluitend op die basis vier jaar volhoudt?

  GA IK TIJDENS MIJN LEVEN DE LOTERIJ WINNEN?
  Loterijen zijn populair over de hele wereld. Iedereen weet dat de kans om de jackpot te winnen enorm klein is, maar een gokje wagen zit de mens blijkbaar in het bloed! Prijzen in Nederlandse loterijen lopen met regelmaat in de tientallen miljoenen en zijn zeker de moeite van het meespelen waard. Prijzen in buitenlandse loterijen kunnen echter tot een veelvoud van de bedragen die in Nederland betaald worden, uitgroeien. In Europa zijn prijzen van boven de €100 miljoen geen uitzondering, en in Amerika is in de grootste loterijen zelfs al een aantal keer een prijs van meer dan een half miljard dollar uitgekeerd!

  MAAR IK KAN TOCH HELEMAAL NIET MEESPELEN IN BUITENLANDSE LOTERIJEN?
  Jawel, dat kunt u wel! En het is nog heel erg gemakkelijk ook! Er zijn op het internet verschillende aanbieders op het gebied van online loterijen te vinden. De meest ervaren aanbieder op dit gebied, met al ruim twaalf jaar ervaring 'in het veld', is theLotter. Bij theLotter koopt u online loterij loten voor meer dan veertig van de grootste en mooiste internationale loterijen van Europa, Noord- en Zuid-Amerika en Australië: http://www.thelotter.com/nl/loterij-loten/.

  HOE GAAT DAT DAN, MEESPELEN IN INTERNATIONALE LOTERIJEN?
  theLotter legt dat duidelijk uit met behulp van de volgende 'Hoe Werkt de Service' video:  Vergeet niet: elke dag kan uw geluksdag zijn! :good:
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM