MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  Er is een nieuwe speler in de zorgwereld. VERA is een organisatie met maar een doel voor ogen: de zorg naar haar volledige potentie brengen, zodat zij gebruik maakt van alle mogelijkheden van onze tijd. De juiste combinatie van mens en techniek, om onafhankelijk van locatie en tijd, kwalitatief goede zorg te leveren. Vandaar dat wij bezig zijn om een internationaal netwerk op te bouwen, dat bijdraagt aan dit doel.

  VERA
  VERA wil de juiste trends introduceren en allianties aan gaan met sterke, innovatieve denkers. We introduceren en begeleiden nieuwe technologieën met potentie en bieden een digitaal platform voor allerlei zorgbehoeften.
  Zo maken we het via de digitale weg mogelijk om altijd en overal een diagnose te kunnen krijgen van een kwaliteitsarts, bieden we preventieve zorg aan zoals genetische tests en lifestyle producten, zoeken we de markt af voor technologische vooruitgangen zoals medische robots en brengen we deze bij voorkeur als eerste aan de man.
  Kort gezegd: VERA is een platform dat allerlei zorg in zich behelst, integreert en beschikbaar maakt.

  VERA EN U
  VERA is bezig om wereldwijd agentschappen op te zetten en is derhalve op zoek naar de juiste personen hiervoor. Als agent van VERA draagt u de verantwoordelijkheid voor onze commerciële activiteiten in het land. Uitdagend werk dat geschikt is voor iemand met een ondernemersgeest. U gaat proactief op zoek naar kansen voor VERA, zodat zij snel aansluiting vindt bij de relevante partijen. U verwerft klanten en draagt zorg voor onze marketing in uw land. Wekelijks heeft u contact met ons hoofdkantoor in Amsterdam, waar we de resultaten bespreken en gezamenlijk discussiëren over de juiste koers.
  Als agent van VERA maakt u onderdeel uit van een internationaal team dat gelooft in vooruitgang en kwaliteit in de zorg. U heeft de kans om de nieuwste zorginnovaties te verspreiden en zo bij te dragen aan een stukje vooruitgang.
  VERA is op zoek naar iemand of een bedrijf dat goede kennis heeft van het land, haar cultuur en instituties, oftewel het ‘reilen en zeilen’. U bent communicatief vaardig en heeft een breed netwerk dat u kunt gebruiken voor commerciële doeleinden. U heeft een proactieve houding en kunt problemen zelfstandig oplossen. Uiteraard spreekt u de taal van het land en bent ook de Engelse taal machtig. Last but not least: U heeft affiniteit met de zorgwereld.

  Wij horen graag van u! Bij interesse of vragen, aarzel niet te bellen of mailen. U kunt ons bereiken op +31 (0)20 233 27 51 of info@verahealthgroup.com.
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM