MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   


  Uitnodiging Koningsdag 2014: De allereerste Koningsdagviering!

  Wij als Nederlands Comite Surrey zijn al weer een tijdje druk bezig om een onvergetelijke Koningsdag te organiseren voor alle Nederlanders in Zuid-Oost Engeland.

  We willen u van harte uitnodigen om deze historische dag met ons mee te vieren op zondag 27 april van 2 tot 6 uur ‘s middags. Het feest zal dit jaar plaatsvinden op St. George’s College in Weybridge, Surrey.

  Deze prachtige locatie biedt wederom een binnen- en buiten mogelijkheid welke zich uitstekend leent voor alle geplande activiteiten. Tevens is St. George’s College prima te bereiken via de M25 en M3, en is op loopafstand van station Addlestone.


  Het programma staat inmiddels al in grote lijnen vast. Zoals de afgelopen jaren hebben we natuurlijk de vrijmarkt (voor en door kinderen), de authentieke spelletjes, kinderdisco, knutselhoek, bouncy castles, face-painters, en de mogelijkheid om lekker bij te kletsen en nieuwe Nederlanders te ontmoeten. Vervolgens biedt St. George’s College ons een uitgebreide bar & catering gedurende de hele middag.

  Mede dankzij onze sponsoren kunnen wij u deze fantastische dag vol activiteiten aanbieden voor £17.50 per volwassene en £10 per kind (2-12 jaar). Dit is naast alle activiteiten inclusief een Gourmet Hog & Chicken Roast met diverse ‘sides’ voor de volwassenen en een Gourmet Hot Dog voor de kinderen.

  Schrijf u hier snel in: http://www.nederlandscomitesurrey.co.uk/evenementen/kaartjes/

  Na ontvangst van uw inschrijving en uw betaling ontvangt u uiterlijk een week voor aanvang van het evenement de door u bestelde toegangskaarten. De uiterste inschrijfdatum is vrijdag 4 april dus wacht niet te lang!

  We proberen zoveel mogelijk Nederlanders bij elkaar te brengen op deze dag. Dus mocht u Nederlandse families in Engeland kennen waarvan u denkt dat ze (nog) niet in ons adressenbestand staan, stuur dan gerust deze mail aan hen door.

  Tot ziens op 27 april!

  Vriendelijke groeten,

  Het Nederlands Comite Surrey

  Ps. Inschrijven kan t/m 15 April !! Dus doe het snel !!

  Bron: http://www.nederlandscomitesurrey.co.uk/uitnodiging-koningsdag-...

 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM