MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  www.runforkikanewyork.nl.

  Op 2 november 2014 gaan de Runners weer de uitdaging aan en zetten zich in voor KiKa. Wil jij ook deze persoonlijke en maatschappelijke uitdaging aangaan? Meld je dan nu aan of vraag je bedrijf om KiKa te sponsoren (sponsorpakket inclusief marathon kaarten). Loop de grootste marathon ter wereld en steun KiKa.

  Deelname aan de New York Marathon 2014 via KiKa is slechts weggelegd voor 160 deelnemers. Voor meer informatie voor deelnemers woonachtig in de VS neemt contact op met Boukje van den Bosch - Smits: boukjevandenbosch@gmail.com / 914 525 0635.

  Stichting Kinderen Kankervrij (KiKa), in 2002 opgericht door Frits Hirschstein en Maarten Stoopendaal, en mede bekend geworden door Prof. Tom Voûte, Prof. Rob Pieters en Prof. Huib Caron, organiseert al jaren allerlei activiteiten om fondsen bij elkaar te krijgen voor wetenschappelijk onderzoek naar kinderkanker en de behandeling daarvan. De missie van KiKa: in 2025 geneest 95% van alle kinderen met kanker. Op dit moment is dat maximaal 75%. Een van de activiteiten van KiKa is de Run for KiKa New York Marathon.
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM