MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  Gidsen voor Fietstours door Brooklyn en Manhattan

  Rolling Orange Bikes is a one of a kind bicycle shop in Brooklyn Cobble Hill, that imports, rents and sells Dutch (cargo) bikes and bike accessories. Rolling Orange Bikes also organizes guided bike tours for Baja Bike Tours for Dutch and Belgian tourists. In the future Rolling Orange Bikes also wants to organize guided bike tours in English, German and/or French for Baja Bikes. For our expanding guided bike tours we’re looking for liscensed and responsable tour guides.


  De functie
  Je hebt vertrouwen en ervaring genoeg om een groep van maximaal 15 toeristen veilig op de fiets mee te nemen op fietstours door Brooklyn, Manhattan en Central Park. De fietstours duren gemiddeld 3,5 uur. Tijdens deze ritten weet je mensen op hun gemak te stellen in het verkeer, hen te vertellen over wetenswaardigheden en details die van een gewone fietstocht een echte kennismaking met Brooklyn en New York maken.

  Wie ben jij
  Je weet veel van de geschiedenis en gebouwen, parken en populaire geschiedenis van New York/Brooklyn. Je kunt je kennis en liefde voor de stad delen met een groep. Je maakt makkelijk contact met mensen en weet hen op hun gemak te stellen. Je hebt de conditie om een paar uur per dag te fietsen en je verhaal overtuigend te brengen. Je bent stressbestendig en staat open voor vragen en suggesties van deelnemers. Je hebt groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent betrouwbaar en open.

  Wat heb je in ieder geval nodig
  Kennis van de stad NY en Brooklyn?Gidsenlicentie van de stad New York
  Licentie om te werken in de USA
  Goede contactuele en sociale vaardigheden
  Stressbestendig
  Flexibel
  Groot verantwoordelijkheidsgevoel
  Goede conditie
  Beheersing van het Engels
  Beheersing andere moderne talen is een pre


  Wat bieden wij
  Leuk en flexibel werk in een internationaal gidsen- en winkelteam. De verdiensten zijn een vast bedrag per toer. De tips zijn helemaal voor jou. Als we allebei vinden dat je een goede gids in spé bent, maar je hebt je gidsenliscentie nog niet, dan draagt Rolling Orange Bikes bij in het de kosten voor het gidsenexamen. Je kunt pas aan de slag na het behalen van je gidslicentie.

  Solliciteren
  Denk je dat je geschikt ben om onze gasten een onvergetelijke fietstoer te geven, zodat ze graag nog een keer terugkomen? Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet. Stuur je c.v. met motivatie naar Marc van der Aart: marc@rollingorangebikes.com


  www.rollingorangebikes.com
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM