MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorNLBorrelsWW
  • CommentTimeNov 13th 2013 edited
   
  Ook dit jaar komt Sinterklaas weer naar Mumbai! Onderstaand staat alle informatie over het Grote Sinterklaasfeest op zondag 8 december 2013!  Ontvangst van Sinterklaas:
  Dit jaar zal Sinterklaas met zijn Pieten per boot aankomen bij de Gateway of India. Ouders en kinderen worden daar om 15:00 uur verwacht, aan de linkerkant van het monument. Sinterklaas zal rond 15:15 uur aankomen, zorg dus dat je op tijd aanwezig bent!

  Nadat de Sint is aangekomen lopen we met zijn allen naar de Yacht Club, waar het feest zal plaatsvinden (http://www.royalbombayyachtclub.com). Eenmaal in de feestzaal kunnen de kinderen rond de stoel van Sinterklaas gaan zitten op hun meegenomen kussen of kleedje. Aan de ouders is ook het verzoek om te gaan zitten. De kinderen zullen dit jaar in groepjes bij de Sint worden geroepen, afhankelijk van hobby en interesse, en als alle kindjes geweest zijn, zullen de Pieten de cadeaus uitdelen. Rond 18:00 uur zwaaien we de Sint en zijn Pieten uit, waarna er nog wat nageborreld kan worden tot 19:00 uur. Er zal volop snoepgoed, drank en limonade zijn, alsook warme en koude snacks.

  Locatie:
  Het Sinterklaasfeest wordt gehouden in de Yacht Club (http://www.royalbombayyachtclub.com), in de Anchorage Room op de 1e verdieping. De Yacht Club bevindt zich tegenover de Gateway en schuin tegenover de ingang naar de residentie van de Nederlandse consul Generaal, aan Apollo Bunder.

  Cadeaus:
  Ouders worden verzocht zelf een cadeau te kopen voor de kinderen. De ingepakte cadeaus (voorzien van naam in grote dikke letters) kunnen op de dag zelf worden afgeven bij de Yacht Club van 12.00 tot 14.45 uur of na aankomst in de Yacht Club om 15.45. Prijsindicatie voor het cadeau is INR 1000.

  Aanmelden:
  Onderaan vind je het document voor aanmelding van de kinderen, gelieve dit formulier ingevuld naar ons terug te sturen vóór zondag 24 november.

  En dan nog even het volgende…
  Aangezien de Sint wat ouder wordt, is het bijna niet mogelijk dat hij feilloos alle namen van alle kinderen onthoudt. Wij vragen alle ouders een Piet/Sint muts te maken met/voor de kinderen en voorzien van duidelijk leesbare naam en deze mee te nemen naar het feest. Voor inspiratie kijk hier. Deze zullen ook tijdens de ‘Sint Knutsel Ochtend’ op 7 december op De Olijke Olifant gemaakt worden.

  Ook vragen we de ouders een kussen of kleedje mee te nemen zodat de kinderen gezellig op de grond rondom Sinterklaas kunnen zitten.

  Liedje/act voor Sinterklaas
  Mocht je kind(eren) iets leuks willen doen voor Sinterklaas, zoals het zingen van een liedje, een ingestudeerd dansje of iets anders, geef dat dan aan op het aanmeldingsformulier. Dan zorgen wij dat daar tijd voor vrijgemaakt wordt.

  Sinterklaas vindt bovendien kleurplaten van de kinderen altijd erg leuk!

  Kosten:
  Leden: Volwassenen: gratis + kinderen: gratis (incl. Sint knutsel ochtend)
  Niet leden: Volwassenen: 1500 INR, teenagers (13-18 jaar) 500 INR, kinderen < 13 jaar: gratis (aparte bijdrage voor knutselochtend)

  Sint Knutsel Ochtend:
  Als voorbereiding op het grote Sinterklaasfeest wordt op zaterdag 7 december een Sint Knutsel Ochtend georganiseerd in het klaslokaal van De Olijke Olifant. Informatie hierover ontvang je in een apart bericht.

  Wij hopen dat jullie er net zoveel zin in hebben als wij. Graag zien we jullie allemaal zondag 8 december!

  Met vriendelijke groeten,
  Sinterklaas & zijn Pieten

  Om je aan te melden, ga naar de site van de Nederlands Belgische Club van Mumbai:
  http://nederlandsbelgischeclubmumbai.com/2013/11/14/sinterklaas...

 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM