MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   

  NLBorrel vrijdag aanstaande vanaf 17:00 uur!

  Terwijl de moesson ons dagelijks in de ban van zware onweersbuien houdt, ben jij hierbij weer van harte uitgenodigd voor de maandelijkse NLBorrel: een oer-Hollandse en oer-gezellige avond in Armitage in het mooie La Encantada shopping centre! En uiteraard ontbreken ook ditmaal de eveneens oer-Hollandse Bitterballen niet!

  Elke laatste vrijdag van de maand komen Nederlanders en hun (vaak niet-Nederlands sprekende) aanhang weer bij elkaar voor een typisch stukje Nederland op Amerikaanse bodem.

  De groep is inmiddels uitgegroeid tot een 'familie' van over de 120 (en groeiende!) waarvan minstens zo'n 30-40 naar de borrel komen! Je wilt dit unieke stukje Holland niet missen!

  En voor diegenen die tijdens de borrel een gezellige maaltijd willen bestellen: Armitage heeft nu het Armitage menu uitgebreid met nieuwe Summer Food Items. KLIK HIER ( http://www.armitagewine.com/tucson/food.html ) voor het menu.

  Bovendien: vergeet niet dat NLBorrelaars exclusief op alle (niet-Happy Hour) bestellingen 20% korting krijgen. Zie de coupon op deze page: http://campaign.r20.constantcontact.com/render?ca=1af1b95a-dc05...

  Raffle
  Ook ditmaal is er weer een raffle: de winnaar gaat met de helft van de opbrengst naar huis, de andere helft gaat in de NLBorrels pot.

  En stop als je wilt ook een paar dollar in de spaarpot, de 'Bitterballenbuckspot' voor de bitterballen, die elke keer weer vers gemaakt en gebakken worden door de chef van Armitage!

  We zien er naar uit om je aanstaande vrijdag te mogen begroeten!

  Ditmaal zijn Arno & Colleen Zandbergen de NLBorrels host!

  Met hartelijke groet,

  NLBorrels Tucson

 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM