MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorNLBorrelsWW
  • CommentTimeApr 25th 2013 edited
   


  K(r)oningsdag 30 April 2013

  Op dinsdag 30 april zal de troonswisseling plaatsvinden. Op die dag doet koningin Beatrix in Amsterdam formeel afstand van de troon en wordt prins Willem-Alexander ingehuldigd als Koning.

  De Nederlandse school en de Nederlandse vereniging willen deze speciale dag samen met jullie vieren. Vanwege de kroning zal dit jaar het programma van 30 april er anders uit komen te zien. We kijken naar de kroning van Willem Alexander in de poolbar van het Sunbeach 2 hotel (gebouw aan de landzijde).

  Aangezien het programma van de abdictie en de kroning erg lang is hebben we besloten om enkel de kroning gezamelijk te kijken.

  Iedereen is dus welkom van af 13.00 in de poolbar van het hotel Sunbeach 2 in Ialyssos. We zullen dan beginnen met de vrijmarkt voor kinderen door kinderen, laat ze dus alvast hun spullen uitzoeken. Er wordt een Nederland QUIZZZZ voor volwassenen gedaan en een voor kinderen, ook hebben we nog het kaasraden en de grabbelton – altijd prijs!! Verder natuurlijk wat gezellige oud Hollandse spelletjes voor jong EN oud!! Om 15.00 kijken we dan gezamelijk naar de kroning van onze nieuwe Koning. Om 16.30 eindigt het programma.

  Het wordt een echte nationale aangelegenheid en we hopen natuurlijk dat iedereen komt, om samen deze unieke gebeurtenis mee te maken.

  Iedereen wordt verwacht in ORANJE OUTFIT en MET NEDERLANDSE VLAG!!!!

  Waar: Poolbar van Sunbeach 2 (Olympos Building) - Ialyssos
  Wanneer: 30 april 2013
  Hoe laat: 1:00pm tot 4:30pm

  Bron: https://www.facebook.com/events/618925044804321/

 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM