MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorNLBorrelsWW
  • CommentTimeApr 22nd 2013 edited
   


  Beste Londonse Nederlanders!

  Nu het Koningslied op nummer 1 staat en de straten in Holland meer en meer oranje kleuren is het ook in London tijd voor een oer-gezellige Konings-dag! Daarom wil ik jou namens de NL-Borrels London, dé borrel voor Nederlanders in London, uitnodigen voor de Koningsdag after-party op donderdag 2 Mei! Dit is dé perfecte avond om nieuwe mensen te leren kennen, je Nederlands op te halen of gewoon lekker te toosten op de nieuwe Koning!

  De NL-Borrels London worden deze keer verwelkomd in een lokatie met een Nederlands tintje namelijk café The King's Head, een gezellige Engelse kroeg met een Nederlandse manager dus de bitterballen zullen niet ontbreken! Onze sponsoren bieden een rondje of wat gratis ballen aan, en tevens kun je aan de bar zelf vlammetjes/oude kaas/frikandellen/bitterballen etc bestellen.

  En als klapper heeft The King's Head een Nederlandse live band geregeld! De Binnenband speelt voor ons deze avond, dus voetjes van de vloer in de oer-Hollandse polonaise :D

  The King's Head
  17 Hogarth Place
  London SW5 0QT
  Tel 0207 373 5239
  Closest tube station: Earl's Court (2 min walk)
  (neem NIET de uitgang naar Exhibition Centre/Warwick Road, de pub ligt aan de "achterkant" van tube station, vlakbij Earl's Court Road).

  Dress-code: Be King or Queen for a day! Of kom in rood/wit/blauw met een oranje tint ;) The King's Head biedt een GRATIS FLES CHAMPAGNE aan voor de meest enthousiast gekleede bezoeker!!!

  Gezellig als je erbij bent, tot dan!

  bron: http://us5.campaign-archive2.com/?u=cc528f479fd3f0828c96bfa40&i...

 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM