MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorNLBorrelsWW
  • CommentTimeMar 25th 2013 edited
   
 2. NLBorrelaar
   
  Hallo Neerlandse borrelaars,

  Aangezien we een groot Oranjefeest hebben op 30 April, zal de eerstvolgende borrel van mei (valt op woensdag 1 mei) uitvallen. De eerstvolgende nederlandse borrel zal plaatsvinden op woensdag 5 juni.

  Dit is een extra reden om naar het Oranjefeest te komen op 30 april.

  De Nederlandse Vereniging wederom de speciale Koninginnedag op 30 April op de dag van de troonswisseling: de abdicatie van Hare Majesteit Koningin Beatrix en de beëdiging en inhuldiging van Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander!

  Daarom heeft de Oranjefeestcommissie van de Nederlandse Vereniging voor Parijs en Omgeving de boot dit jaar op een extra speciale locatie neergelegd en wel recht tegenover de Eiffeltoren. De mooiste locatie van Parijs! En deze keer vaart de boot niet uit.

  We hebben een spetterende live band: de Phoenix Funk Foundation. Met een bezetting van 10 personen is deze soul, funk & dance classics band al 14 jaar lang de top-studenten-coverband van Nederland. Vooraf en aansluitend een goede DJ om de avond en nacht lekker door te gaan!

  Maar er is ook een gezellige lounge waar je rustig kunt zitten.Voor de fans van de Hollandse hap zijn er bitterballen, frikandellen, etc.

  TOEGANGSPRIJZEN*

  Lid NL Vereniging 15 euro

  Niet-Lid NL Vereniging 20 euro

  De Laatboek voorverkoop stopt op 21 april. KAARTVERKOOP: Per e-mail UITSLUITEND aan oranjefeest@denederlandsevereniging.com of in persoon bij één van de oranjefeest-commissieleden: Michiel Ausems, Alexander van den Berg, Arjan Angenent, Hans Engels, Arthur van der Meer, Jan Schoonis, Young-Min Bouman en Hans Engels. Nadat betaling* is geïnd, ontvangt elke gast persoonlijk een e-mailbevestiging met een uniek volgnummer. Print deze e-mail uit en neem het mee - want het dient als toegangsbewijs! Vermeldt dienen te worden voor de koop van kaarten: 1) de namen van de personen en hun email adressen. LET OP: voor iedere persoon en toegangskaart is een apart e-mail adres nodig. 2) aangeven of deze al lid zijn, geen lid zijn, of dat wellicht nu worden voor 26 euro voor jongeren, 38 euro voor alleenstaanden, of 49 euro per jaar voor families – zie details en formulier op www.denederlandsevereniging.com 3) de betalingswijze (overschrijving, cheque of contanten). BETALINGSWIJZEN: 1) bij voorkeur per overmaking (vermeld: ‘oranjefeest en uw naam’ ) naar La Banque Postale, t.a.v. UNION NEERLANDAISE, IBAN: FR36.2004.1000.0102.8599.5V02.058, BIC: PSSTFRPPPAR, RIB: 20041 00001 0285995V020 58 of 2) stuur een cheque (op naam van UNION NEERLANDAISE) naar: Michiel Ausems, 241 rue Saint Jacques, 75005 Parijs of 3) overhandig persoonlijk aan een commissielid een cheque of contanten plus de noodzakelijke info (namen en e-mailadressen). Adres waar de boot (River’s King) ligt: Trocadero Escale Debilly – vlak naast de boot op de kade is voor ongeveer 100 auto’s parkeergelegenheid! De afrit naar de kade bevindt zich op de Voie Georges Pompidou op de hoogte van de Passerelle Debilly. Voor meer gegevens : raadpleeg Google maps.

  Hopende jullie allemaal te zien aanstaande 30 april vanaf 19:30 in jullie oranje outfit!

  Leve de Koning(in)!

  Bezoek Nederlandse borrel in Parijs op: http://www.nlborrel.fr/?xg_source=msg_mes_network

 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM