MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthorNLBorrelsWW
  • CommentTimeMar 15th 2013 edited
   
  Hallo allemaal!

  Het is alweer bijna tijd voor weer een Nederlands feestje!

  De borrel is deze maand een week vervroegd, ivm het lange weekend volgende week. Aankomende donderdag 21 maart is het weer zover: de maandelijkse NL borrel in de Pelikanbar!

  Dé gelegenheid om bij te kletsen met je Nederlandse vrienden, onder het genot van een Heineken en een bitterbal.

  Huis-djane DJori is weer van de partij om u te voorzien van Nederlandse knallers. Neem gerust een eigen CD-tje mee, load nummers die je graag wil horen up Ipod/Iphone en geef em af voor je verzoeknummertje.


  Wij willen jullie ook graag alvast attenderen op onze KDAG2013 Zurich party in Kaufleuten Lounge (Hof). DJORI & DJARNO en een paar special guests zullen er weer voor zorgen dat het ook dit jaar weer een TOP party wordt. Het grote feest vindt plaats in de Kaufleuten Lounge (Hof) en op het daarboven liggende dakterras. Dit jaar is er dus ook de gelegenheid even te chillen en socializen op het dakterras met zitgelegenheid. Op het dakterras is ook een bar met bbq.

  Waar? KaufleutenLounge (Hof), Pelikanplatz Zürich.
  Wanneer? Dinsdag, 30 April. De deuren openen vanaf 20 uur!
  Tickets? Alleen in de Pelikanbar Kaufleuten (ticketvoorverkoop). Kosten per ticket: 10CHF in de voorverkoop, aan de kassa van de Lounge tot 22:00 CHF15 en na 22:00 de reguliere clubprijs van 25CHF.
  Dresscode? ORANJE what else...;-)

  Wij proberen altijd aan alle muziekwensen te voldoen, maar je kan natuurlijk ook je eigen CDtje meenemen met je favoriete NL party-songs en afgeven bij DJori.
  Neem gerust je niet-Nederlandse vrienden mee. Uit ervaring weten we dat ze dit Oranjefeest in het bijzonder een heel mooi feestje vinden

  Groetjes,
  NLBorrels Zürich Team
  zurich@nlborrels.com


  Dit bericht is geplaatst door NLBorrels.com. Heb jij ook een bericht, aankondiging of vraag, maak een account aan en plaats je bericht. Of stuur een e-mail naar eventsworldwide@nlborrels.com
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM