MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  Er zal binnenkort een nieuw BNN radioprogramma uitgezonden worden op Radio 1 - De Wereld Van Filemon, gepresenteerd door BNN presentator Filemon Wesselink.

  Het programma wordt uitgezonden op zaterdagnacht tussen 1.00 uur en 3.00 uur.

  Persbericht De Wereld Van Filemon:
  http://bnn.dmd.omroep.nl/x/?S7Y1.J9ra2xqbPK.yNbQxMzkf46tqbmhGQAA04

  Het idee van het programma is om wekelijks 4 thema's te behandelen die Filemon interesseert. Deze thema's zullen we dan internationaal behandelen met Nederlanders die in het buitenland wonen/studeren. Tijdens de uitzending maken we dus een soort reis rond de wereld aan de hand van verschillende thema's.

  Bijvoorbeeld: In de Nederlandse politiek wordt nu gediscussieerd over de alcohol leeftijd voor jongeren. Er wordt over gedacht om de leeftijd van 16 naar 18 te verhogen. Hierop vroeg Filemon zich af of er in het buitenland gekke gebruiken zijn wat alcohol betreft.

  Per thema bellen we dan live in de uitzending met drie verschillende landen om te horen hoe er in hun land wordt omgegaan met alcohol.

  De onderwerpen kunnen erg uiteenlopen van alcoholproblemen tot bijzondere feestdagen etc.

  Zoals gezegd wordt het programma iedere zaterdagnacht tussen 1.00 uur en 3.00 uur uitgezonden (de nacht van zaterdag op zondag). Dit is opzich een laat tijdstip, maar dankzij het tijdsverschil voor de meeste studenten zal dit geen groot probleem zijn.

  We willen graag een poule opstellen van mensen in het buitenland die we voor dit programma zouden kunnen bellen. Mensen kunnen zich aanmelden via wieke.esschendal@bnn.nl
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM