MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  Beste Nederlanders in Berlijn,

  We hebben ons gebogen over een gezamenlijke plek om straks als Nederlanders tijdens het EK voetbal te kijken. Wij laten de Leeuw niet in z'n hempie staan en nodigen je graag uit om alle poulewedstrijden van het Nederlands Elftal samen te kijken op het binnenplein van de Kulturbrauerei in Prenzlauer Berg (hoek Schönhauser Allee, Sredzki strasse). Dat is een speciale public viewing-locatie met een 23 meter breed scherm, voldoende mogelijkheden om bier te halen en vooral veel sfeer. We hebben het nogmaals nagevraagd en alle wedstrijden van het Nederlands elftal zullen hier worden vertoond, zelfs de wedstrijd op 17 juni. Hieronder het speelschema:

  Zaterdag 9 juni 18.00 uur Nederland - Denemarken
  Woensdag 13 juni 20.45 uur Nederland - Duitsland
  Zondag 17 juni 20.45 uur Nederland - Portugal

  Het BDD bestuur zal 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd met Nederlandse vlag en in prachtige oranje outfit aanwezig zijn. Kom zo oranje mogelijk en laten we bidden, hopen, dromen, smeken op ein-de-lijk weer een Europese titel!

  Tot dan!

  Groeten van het BDD-team,

  Bertram, Tim en Mathieu

  via: https://www.facebook.com/groups/8254312601/
 2.  
  NLBorrelKoning
   
  Beste Nederlanders in Berlijn,

  De Kulturbrauerei viel qua locatie tegen; het bier was duur, geluid was matig en bovendien was er geen mogelijkheid om met alle oranje fans bij elkaar te staan.

  Kortom, tijd voor verandering! We hebben besloten om de locaties voor de komende wedstrijden te wijzigen naar:

  Woensdag 13 juni 20.45 uur Nederland - Duitsland wordt verplaatst naar Prater Biergarten. Kastanienallee 7– 9 in Prenzlauer Berg. Het Berlin Dutch Drinks bestuur is met gevaar voor eigen leven vanaf 19uur aanwezig met oranje outfit en Nederlandse vlag.

  Zondag 17 juni 20.45 uur Nederland - Portugal wordt verplaatst naar Café Mokum. Danziger Strasse 56 in Prenzlauer Berg. Het Berlin Dutch Drinks bestuur is vanaf 19.30uur aanwezig.

  Alle Nederlanders en andere oranje fans zijn van harte welkom. Kom zo oranje mogelijk en laten we bidden, hopen, dromen, smeken op ein-de-lijk weer een Europese titel!

  Groeten van het BDD-team,

  Bertram, Tim en Mathieu
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM