MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  Beste NCM Leden,

  Het is bijna zover; het EK 2012 gaat beginnen. Uiteraard laten we bij de NCM zo'n gelegenheid niet aan ons voorbij gaan om een mooi feestje te organiseren.

  Nederland - Denemarken Zaterdag 09 juni
  Voor de wedstrijd Nederland tegen Denemarken hebben wij de Manhattan Grill weer zover gekregen om ons exclusief gebruik van hun restaurant te verlenen. De wedstrijd start om 20:00 maar iedereen is vanaf 19:30 welkom. Dankzij onze sponsoren zullen de hapjes en drankjes deze avond voor rekening van de NCM zijn.

  Tijd: 19:30 - 22:00
  Locatie: Manhattan Grill, 5, B. Sadovaya St , 123001, ??scow (Metro Mayakovskaya)

  Aangezien de Manhattan Grill een beperkte capaciteit heeft willen we graag weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Kunt u ons daarom laten weten met hoeveel mensen u van plan bent te komen?

  Nederland - Duitsland Woensdag 13 juni & Portugal - Nederland Zondag 17 juni
  Voor deze wedstrijden willen we iedereen graag uitnodigen te komen kijken in de Radio City bar & sport. Dit is in hetzelfde pand als de Manhattan Grill, zij zenden alle EK wedstrijden uit. Echter tijdens deze wedstrijden zijn de consumpties voor eigen rekening.

  Tijd: 22:45 - 00:30
  Locatie Radio City bar & sport, 5, B. Sadovaya St , 123001, ??scow (Metro Mayakovskaya)

  Kwartfinale, Halve Finale & Finale
  Uiteraard gaan wij ervan uit dat Nederland dit jaar Europees Kampioen wordt. Dus zullen wij voor deze wedstrijden ook een centrale locatie organiseren om de wedstrijden te bekijken. Wel heeft Ambassadeur Ron Keller reeds aangegeven dat we allemaal welkom zijn om de Finale in de Ambassade te komen kijken. Maar meer informatie zal hierover volgen zodra het zover is.

  Facebook
  Sinds enige tijd is de NCM ook te vinden op Facebook. Graag willen wij dit mooie medium meer en meer gebruiken om snel informatie met onze leden te delen. Daarom vragen wij jullie om ook de NCM Page te "liken". Klik daarvoor op http://www.facebook.com/NederlandseClubMoskou

  Graag zien wij jullie allemaal op 9 juni!

  NCM Activiteiten Commissie
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM