MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthoraadriaanse
  • CommentTimeMar 24th 2012 edited
   
  Nog een kleine week en dan gaat het weer gebeuren: de maandelijkse sfeervolle NLBorrel in Tucson op vrijdag 30 maart, waar een ieder die de spreekwoordelijke Nederlandse gezelligheid en vriendschap zoekt in een informele omgeving van harte welkom is, inclusief 'aanhang' en vrienden (Nederlands of niet)!

  De NLBorrel van vorige maand mag zonder meer een groot succes genoemd worden en we zijn ervan overtuigd dat de komende NLBorrel nèt zo of nóg gezelliger gaat worden!

  Je bent van harte welkom in ARMITAGE Wine Lounge & Cafe (zie onderstaand adres). De borrel begint zoals altijd om 17:00 uur en duurt net zolang als je zelf zin hebt (of totdat Armitage sluit, voor de doorzetters! :-)

  BITTERBALLEN!
  Groot nieuws: ditmaal worden er tijdens onze borrel echte versgemaakte BITTERBALLEN geserveerd!
  Armitage heeft zich verdiept in de receptuur van de echte onvervalste Hollandsche Bitterbal (met dank aan Els de Kok en Hans Dernison voor de recepten) en gaan ze nu exclusief voor ons, NLBorrelaars, maken! De manager van in ARMITAGE Wine Lounge & Cafe, Juneu Kim en zijn vrouw, Marisa hebben een waarlijk kunststukje geleverd. Een uniek moment in Tucson's culinaire historie!
  Ons keuringspanel, de 'NLBorrelsbitterballenballotageboeren' (herhaal dat nog eens na 3 biertjes...) hebben afgelopen donderdag een voorproefje gehad, en .... ze waren verrukkelijk!!

  "GRATIS, BITTERBALLEN"
  Er zijn maar weinig woorden waar een Nederlander zó gek op is als "Gratis" en "Bitterballen". Welnu, ze worden a.s. vrijdag beiden gehuldigd: dankzij sponsorschap zijn de NLBorrels Bitterballen GRATIS voor deelnemers aan de NLBorrel! (Voor meer informatie over hoe je de maandelijkse NLBorrels bitterballen kunt sponseren, zie onderaan deze email).

  BITTERBALLEN SPONSOR DEZE MAAND
  De bitterballen worden deze maand gesponsord door (en met dank aan): Genova Clinical Research in Tucson - www.genovaresearch.com - email: info@genovaresearch.com.

  Welnu, de frituurpannen worden opgewarmd, bier en frisdranken staan reeds koud, de wijn heeft de perfecte temperatuur en dus... hopelijk tot ziens op vrijdag 30 maart vanaf 17:00 uur!

  Met vriendelijke groet,
  Arnold en Yolande Adriaanse
  __________________________________________________________________________
  INFORMATIE OVER DE BORRELS

  Wanneer? Elke laatste vrijdag van de maand om 17:00 uur.
  Waar? ARMITAGE Wine Lounge & Cafe 2905 E Skyline DriveLa Encantada Tucson, AZ 85718 (Cash bar)

  Communicatie/uitnodigingen betreffende borrels en andere events (denk bijvoorbeeld aan Koninginnedag, Nieuwjaar, Sinterklaas, EK voetbal!) zal hoofdzakelijk via Facebook en email verlopen, dus ...

  Neem deel, sign up!

  Op Facebook: sign up bij "NLBorrels Tucson, AZ"
  Of verzoek om op de email distributielijst te komen voor regelmatige updates. Stuur een email naar nlborrelstucson@gmail.com

  ZEGT HET VOORT...!

  NLBorrels Tucson probeert uiteraard zoveel mogelijk Nederlanders, hun families en vrienden te bereiken in Tucson en (zeer) wijde omgeving. Mocht je Nederlanders kennen waarvan je denkt dat ze niet in ons bestand staan, attendeer ze dan op NL Borrels Tucson en laat ze een email sturen aan nlborrelstucson@gmail.com. Alvast hartelijk dank!

  Contact:

  Arnold & Yolande Adriaanse
  email: nlborrelstucson@gmail.com
  Facebook: NLBorrels Tucson, AZ  NLBorrels Tucson lokatie:

  ARMITAGE Wine Lounge & Cafe
  2905 E Skyline Drive
  La Encantada
  Tucson, AZ 85718
  (Cash bar)
  Telelfoon: (520) 682-9740


  Bitterballen Sponsorschap Mogelijkheden:
  Ben je zelfstandig ondernemer, entrepreneur, werk je in een leuk bedrijf/organisatie of ken je iemand die meer bekendheid wenst? Allemaal hebben ze mogelijkheid om de bitterballen tijdens de NLBorrels te sponsoren! Op dit moment gaan regelmatige invitatie e-mails naar zo'n 70 (hoofdzakelijk Nederlandstalige) email adressen in Tucson en omstreken, een snel groeiende lijst. Via onze email uitnodigingen en onze populaire NLBorrels Tucson Facebook pagina laten wij weten wie de Bitterballensponsor van de maand is. De sponsor mag indien gewenst ook (bescheiden) reclamemateriaal meebrengen naar de borrel om uit te delen. Voorts staan er ook twee displays met de naam van de bitterballen sponsor op de tafels. Jouw bedrijf/organisatie kan onze NL-Borrel bitterballen sponsoren! Geïnteresseerd? Stuur een email aan nlborrelstucson@gmail.com of spreek Arnold of Yolande Adriaanse aan tijdens de borrel.
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM