MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  Beste Borrellaars,

  Vanaf midden november 2011 tot midden januari 2012 ben ik samen met 3 mede studenten Small Business & Retail Management (3de jaars, 20,21 en 24 jaar oud) te vinden in NYC. Nu zou het mooi zijn als ik voor deze ervaring en ontdekkingstocht ook studiepunten zou kunnen krijgen. (Dit beperkt studievertraging)

  Daarom zijn wij op zoek naar een opdracht. Wij zijn breed inzetbaar, van een fotograaf tot marktonderzoek tot meedenken bij het opstarten van een bedrijf tot helpen bij het uitzoeken en alvast contacten leggen voor uw bezoek aan New York City. Ook kunnen we voor u een website bouwen, dit kan voor een zeer laag bedrag, puur omdat wij opzoek zijn naar een leuk (en uitdagende) opdracht in NY

  Wij zijn niet direct op zoek naar een hoge vergoeding voor onze hulp, dus twijfel niet een neem contact op via de email of telefoon en wij hopen u een handje te kunnen helpen in New York.

  Alvast bedankt!

  PS Als er tips zijn over het verhuur van een appartement (of heeft u zelf ruimte te huur in NYC) dan horen wij dat graag.
 2. NLBorrelaar
   
  Contactgegevens

  Telefoonnummer: 0031–629584009
  Email: spendel.sjoerd[@]gmail[punt]com
  Twitter: @Sganullekke
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM