MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  De dansschoenen en de oranje kleding kunnen vrijdag 29 april, 2011 uit de kast worden gehaald voor een spetterende Koninginnenach! Het feest begint om 21.00 uur, op een andere locatie: Cabare, in Solana.

  De locatie is gewijzigd ten opzichte van eerdere berichten. Er is nu zowaar een nog mooiere locatie gevonden, namelijk op het prachtige terras en vlonder aan het water van Cabare in Solana: Bldg 15, 15-1, Solana, 6 Chaoyang Park Road, 15-1.

  Te voet binnenkomend via de westingang van het Solana shopping centre, volg het water en houd rechts aan. In de verte staat een toren met daarop de gekleurde tekst 'Bar Street'. Cabare bevindt zich direct onder deze toren.

  Voorverkoop gestart

  De voorverkoop voor het feest is inmiddels begonnen. Toegang is 150 RMB voor leden en studenten, 250 RMB voor niet-leden. Dit is inclusief 60 RMB aan drinkvouchers.

  Let wel: bij de ingang wordt gecontroleerd op lidmaatschap! De huidige ledenlijst van de NVP is hierbij bepalend. Breng je pasje hoe dan ook mee. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij!

  Waar te koop?

  Kaarten zijn te koop bij de volgende leden van de Oranje Commissie: Robbert Gorris (Bencham), Simone Hegge (NL Ambassade), Richard van Kasteel, Sietze Siebesma, Hayo de Feijter, Annemarieke Kostense (amkostense@gmail.com), Jacqueline de Vos Burchart (Shunyi, jdvb@xs4all.nl).

  En verder bij Nearby the Tree en EuroBakery.  via: Nederlandse Vereniging Peking
  http://www.nvpeking.org/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cn...
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM