MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  Vrijdagavond 29 april om 20:30 uur begint het NCM Koninginnedagfeest, met een optreden van Eric Dikeb.

  Het feest is in 'Entourage Vkusa' op Ulitsa Bryanskaya 5, op 5 minuten lopen van Kievskaya metro. De dress-code is feestelijk met een oranje tintje.

  De kaartjes voor het feest kosten 1.000 Rb per persoon in de voorverkoop en 1.200 Rb per persoon op de avond zelf. Dankzij onze sponsoren krijgt u voor dit bedrag de hele avond hapjes en drankjes (fris, wijn en bier).

  Let op, het aantal beschikbare kaarten is beperkt.

  De eerste gelegenheid tot het kopen van kaarten in de voorverkoop is op donderdag 21 april tussen 19:00 en 21:00 uur in Restaurant Bublik (Tverskoi Bulvard dom 24).

  Graag tot ziens!
  NCM ActiviteitenCommissie

  Sponsoren:
  AMS, Bavaria, DAXX, ING, Juralink, Philips, Rabobank, Shell, Unilever, Voerman
  Campina, DSM, EWF, KLM, Provimi
  Bauke vd Meer, Corstjens, Ernst & Young, G-Nius, Lighthouse, Matrix, Meyn, Tebodin

  Source: NCM Newsletter
 2.  
  NLBorrelKoning
   
  Beste NCM-leden,

  Voorverkoop Koninginnedagfeest
  Vrijdagavond 29 april om 20:30 uur begint het NCM Koninginnedagfeest, met een optreden van Eric Dikeb. Het feest is in 'Entourage Vkusa' op Ulitsa Bryanskaya 5, op 5 minuten lopen van Kievskaya metro. De dress-code is feestelijk met een oranje tintje.
  De kaartjes voor het feest kosten 1.000 Rb per persoon in de voorverkoop en 1.200 Rb per persoon op de avond zelf. Dankzij onze sponsoren krijgt u voor dit bedrag de hele avond hapjes en drankjes (fris, wijn en bier). Let op, het aantal beschikbare kaarten is beperkt.

  U kunt uw kaartjes kopen op:
  · donderdag 21 april tussen 19:00 en 21:00 uur in Restaurant Bublik (Tverskoi Bulvard 24) bij Susanne Kraaijeveld en Nynke Nijkamp;
  · vrijdag 22 april tussen 20:00 en 22:00 uur in De Nachtwacht (Bolshoy Patriarshy pereulok, 8) bij Bart Veldman en Rolf Diepeveen.

  Graag tot ziens!
  NCM ActiviteitenCommissie
 3.  
  NLBorrelKoning
   
  Beste NCM-leden,

  In deze mail krijgt u meer informatie over de verkoop van kaarten voor het Koninginnedagfeest op vrijdag 29 april.

  Koninginnedagfeest vrijdag 29 april

  Vrijdagavond 29 april om 20:30 uur begint het NCM Koninginnedagfeest, met een onder andere een optreden van Eric Dikeb. De kaartjes voor het feest kosten 1.000 Rb per persoon in de voorverkoop en 1.200 Rb per persoon op de avond zelf. Dankzij onze sponsoren krijgt u voor dit bedrag de hele avond hapjes en drankjes (fris, wijn en bier). Let op, het aantal beschikbare kaarten is beperkt. Het feest is in 'Entourage Vkusa' op Ulitsa Bryanskaya 5, op 5 minuten lopen van Kievskaya metro. De dress-code is feestelijk met een oranje tintje.

  Kaartverkoop tijdens de Koninginnedagreceptie

  Tijdens de Koninginnedagreceptie in het Staats Pushkin Museum op 28 april kunt u van 19:00 tot 20:30 uur kaarten kopen bij Susanne Kraaijeveld, Bonnie van der Velde of Nynke Nijkamp.

  Enquête activiteiten NCM
  Vanuit de NCM worden verschillende activiteiten georganiseerd. Om de activiteiten beter aan te laten sluiten op uw wensen vragen wij u deze enquête ( http://www.surveymonkey.com/s/3TST33C ) in te vullen.

  Graag tot ziens!
  NCM ActiviteitenCommissie
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM