MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
   
  Georganiseerd door de Nederlandse Ambassade samen met de Nederlandse Vereniging. Leden van de Nederlandse Vereniging en houders van een geldig Nederlands paspoort zijn uitgenodigd. Je kunt je vanaf 31 maart opgeven via de website van de Ambassade.
  Voor meer informatie:
  http://dcdutch.com/KonDag2011aankondiging.pdf
  Groetjes,
  Arjan
 2.  
  NLBorrelKoning
   
  Zie http://imgur.com/3lTpI of probeer dit te lezen

 3.  
  NLBorrelKoning
   
  Sander,

  Ter gelegenheid van Koninginnedag 2011 organiseren de Nederlandse Ambassade en de Nederlandse Vereniging dit jaar samen een Oranje Bal. Daarom nodigen Ambassadeur Renée Jones-Bos en de voorzitter van de Nederlandse Vereniging, Shanti de Jongh, bij deze graag de leden van de Nederlandse Vereniging en hun gezinsleden (16 jaar en ouder) hiervoor uit.

  Dit feest vindt plaats op vrijdag 29 april 2011, van 20.00 –23.30 uur, op de Nederlandse Ambassade in Washington DC. Ook Nederlanders uit Washington en omgeving die géén lid zijn van de Nederlandse Vereniging zijn van harte welkom.

  Iedereen die wil komen moet zich tevoren aanmelden via de website van de Nederlandse Ambassade, http://dc.the-netherlands.org/ (klik op de button ‘Koninginnedag 11’). Aanmelding is mogelijk vanaf donderdag 31 maart t/m vrijdag 22 april.

  Nadat aangemeld is wordt een uitnodiging per email teruggestuurd. Indien u niet over een internetaansluiting beschikt kunt u zich tijdens kantooruren telefonisch aanmelden via tel.nr. 1-877-388-2443. Een uitnodiging kan dan over de post worden toegestuurd.

  In verband met de beschikbare capaciteit kunnen helaas niet meer dan 500 gasten worden ontvangen. De aanmeldingen worden in volgorde van ontvangst aangenomen tot het maximale aantal deelnemers is bereikt. Meld u dus snel aan!

  Toelating kan om veiligheidsredenen alleen plaatsvinden als men op de lijst van genodigden geplaatst is, en op vertoon van een uitnodiging en een geldig legitimatiebewijs.

  Bij de ingang kunnen bonnen worden gekocht waarmee alcoholische consumpties kunnen worden verkregen.

  Arjan
 4.  
  NLBorrelKoning
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM