MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  LEVE DE KONINGIN!! HOERA, HOERA, HOERA!

  Hallo allemaal!

  Net als in de afgelopen 2 jaren organiseren wij ook dit jaar weer een grootse KONINGINNEDAG op 30 April. In de Festsaal van Kaufleuten omdat de oude vertrouwde Pelikanbar toch een beetje te krap is gebleken met zoveel feestgangers. Herinneren jullie je vorig jaar nog?

  Vanaf 19:00 uur openen we de deuren van de Festsaal, de entree is CHF 10 per persoon. Bij binnenkomst na 23:00 uur wordt de reguliere clubprijs van CHF 25 gevraagd. Wees dus op tijd :-)

  Vanaf vandaag zijn de entreekaarten à 10CHF per persoon in de Pelikanbar te koop. Wees op tijd zodat je zeker ben van een kaartje. Onze KLM meisjes zullen er ook weer bij zijn en ook aan Nederlandse snacks zal er geen tekort zijn.

  Stuur deze uitnodiging aan iedereen door en neem zoveel mogelijk vrienden en kennissen mee. Iedereen is vanzelfsprekend van harte welkom om mee te feesten. Dresscode: ORANJE! :-)

  John Wubbe heeft zelfs een ware "Oranje-Mars à la Bern" georganiseerd - net zoals tijdens het WK. Deze gaat op 30 april vanaf het Arboretum in ZH Enge langs Bürkliplatz en Bahnhofstrasse tot aan de Pelikanbar. Zelfs SF1 zal er volgens John bij zijn!! Meer info's;
  http://www.meetup.com/Zurich-Hike-Outdoor/events/16816063/
  http://www.glocals.com/things-to-do/zurich/32464.htm
  Tot 30 april, we maken er weer een spetterend feest van!!

  Groetjes,
  NLBorrels Zürich Team
  zurich {apuhstaartjuh} nlborrels.com

  NLBorrels Zurich is onderdeel van het NLBorrels netwerk. Voor gezellige borrels elders in deze wereld zie www.nlborrels.com .Je vindt ons ook op Facebook en Hyves.

 2.  
  NLBorrelKoning
   
  Bump!
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM