MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1. NLBorrelaar
  • CommentAuthormaudie11
  • CommentTimeNov 17th 2010
   
  De derde editie van het International Comedy Festival zal vrijdag 19 November as beginnen met een optreden van de Nederlandse comedian Jeffrey Spalburg.

  Onze Nederlandse cabaretier Jeffrey Spalburg is bekend als acteur, schrijver, MC en stand up comedian. Je kan hem de afgelopen jaren in vele hoedanigheden zijn tegengekomen in Nederland. In het theater met zijn eigen cabaretvoorstelling, op het podium bij Made In Da Shade, als MC op Dance Valley, of als schrijver voor Tv programma's. Sinds dit jaar is hij vast verbonden aan het Comedy Café in Amsterdam waar hij vaak te zien is.
  In november 2008 ging Jeffrey's eerste avondvullende cabaretsolo BROMMERS KIEK'N in première. Publiek en pers in het hele land waren unaniem enthousiast over het verhaal van zijn jeugd in Twente en zijn leven nu in de grote stad. Momenteel toert hij met zijn vervolg SPIEKERBOKS ook weer langs alle theaters in Nederland. In Barcelona zal Jeffrey een mix doen van zijn beide shows !

  Recensie ‘Spiekerboks’
  ‘Jeffrey Spalburg bewijst in zijn nieuwe programma ‘Spiekerboks’ dat hij zich soepeltjes naar een toppositie in de cabaretwereld aan het bewegen is. Hij doseert in zijn programma op subtiele manier de muzikale erfenis van zijn bestaan als levende beatbox. Maar zijn frisse kijk op de wereld en de originele manier waarop hij dat alles ter sprake brengt doet je bij vlagen van je stoel rollen van het lachen’.
  (Ton Ouwehand in de Twentsche Courant, 10 november 2010)

  Mis deze kans niet om een avond Nederlandstalig amusement mee te maken in hartje Barcelona :laugh:!!

  Tijdstip en locatie:
  Vrijdag 19 november 2011 - 20:30 uur
  "Fahrenheit 131"
  C/ Aribau 131
  Barcelona

  Tickets:
  22 euro aan de deur
  21 euro voorverkoop internet via www.codetickets.com/comedyinspain/en/comedyinspain.com/3/

  Voor groepen meer dan 5 personen geldt een korting van maar liefst 7 euro pp. Dwz 15 euro pp ipv 22 euro aan de deur!! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je aanmelden via mjanssen@iventions.es .

  Meer informatie over deze voorstelling en toekomstige voorstellingen van "Comedy Lounge Barcelona" zijn te vinden op http://www.openpodium.es/nl/index

  Komt allen en zegt het voort!!
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM