Nog geen lid? Doe het nu! | Naar de forums...
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
  • Quick Jump

    •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
  1.  
    ForumBot
    • CommentAuthorForumBot
    • CommentTimeMar 13th 2009 edited
     
    boston20:

    k ben er kort geleden achter gekomen dat de 2-yr rule op mijn visum van toepassing is. Ik doe hier een stage in het kader van mijn studie. Studiegenoten die hier een soortgelijke stage doen hebben deze regel niet opgelegd gekregen.

    Ik wil deze regel graag ongedaan maken, omdat het inhoudt dat ik bij vertrek uit de USA na de expiration date van mijn visum het land 2 jaar niet in kan behalve op een toeristenvisum.

    Weet iemand waarom dit is aangevinkt en hoe en bij welke instelling ik de regel ongedaan kan maken?

    Wie kan mij het verlossende antwoord geven? Je zou me er enorm mee helpen!
    algemene info visum: J-1 visum; ik doe hier een wetenschappelijke stage; mijn category is 'intern'.
  2.  
    ForumBot
    • CommentAuthorForumBot
    • CommentTimeMar 13th 2009
     
    kimvanos78:

    Heb je een Fulbright beurs? Daar kan het aan liggen...
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM