MAY 5, 2018: FORUMS WILL SHUT DOWN SHORTLY- NO NEW MEMBERS ACCEPTED
Not signed in (Sign In or Register for the Forums)
 • Quick Jump

  •       

 
Welcome Guest!
Want to take part in these discussions? If you have an account, sign in now.
If you don't have an account, apply for one now.
 1.  
  NLBorrelKoning
   
  Op 22 april zal Harry's @ Boat Quay de welbekende "Koninginnenach" organiseren al weer voor de 13e maal. Trek iets 'oranje' aan, en je krijgt gratis bier van 18:30-20:30 uur. Crazy hours prijzen voor Heineken van de tap voor de gehele avond. Ook is er live music met de Crossroadz, en natuurlijk ook kaas, haring en bitterballen.

  Op 24 april nodigt ambassadeur Johannes Jansing en mevrouw Barbara Jansing de Nederlandse gemeenschap uit voor de Koninginnedagreceptie op 24 april van 19.00 - 21.00 uur op de Hollandse Club.
  Aansluitend organiseert de Hollandse Club het traditionele Oranjebal "Say Cheese" vanaf 21:00 tot in de vroege uurtjes met o.a. de Nederlandse band 'Rubber'. Iedereen is van harte welkom en kaarten zijn verkrijgbaar bij de Club (64645225). Dress code is ... oranje oranje oranje !

  Voor 29 april heeft de ambassadeur en diens echtgenote ook de ADB-leden uitgenodigd voor de officiële Koninginnedagreceptie. Registratie is inmiddels gesloten. Let wel, voor diegene die de uitnodigingskaart inmiddels heeft ontvangen; de receptie is van 19:00-21:00 uur.

  Nog niet oranje-moe, zin in nog een feestje of de andere oranje-partijen gemist, kom naar de supperclub op vrijdag 30 april! Het is geen verrassing, trek iets 'oranje' aan en geniet van gratis Heineken bier en 'housepours' van 20:00-22:00 uur. Meld je aan bij zach@supperclub.com!
 
About| Privacy | TOS | Contact | Join NLBorrels 

Copyright 1999-2013 / NLBorrels.com / All Rights reserved. / Powered by Mosso, Vanilla, Lussumo, RSS2 & ATOM